vineri, 23 martie 2012

Supa crema de anghinare de Ierusalim



Anghinarea de Ierusalim (topinambur), este foarte bogata in fibre, potasiu, fier, fosfor si vitamina C.
Contine tiamina (vitamina B1) care ajuta bacteriile bune din intestin sa creasca, ajuta digestia.

Ingrediente:

700 gr anghinare
600 ml apa
1 ceapa (80 gr)
1 morcov (40 gr)
1 tulpina telina verde (30gr)
1 catel de usturoi
1 lingura pasta Miso
1 lingura sos soya
1 lingura ulei de masline
1 lingura suc de lamaie
1 lingurita nucsoara

Preparare:

Dupa ce anghinarea a fost curatata, se pune imediat in apa cu putin suc de lamaie pentru a impiedica inchiderea lor la culoare.
Se pun toate ingredientele intr-un blender si se amesteca pana se obtine o crema omogena.
Se poate pastra la frigider 3 zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu