joi, 22 martie 2012

Salata de andive si bok choy


O salata satioasa si plina de vitamine

Andivele sunt foarte bogate in fier, magneziu, potasiu, calciu si fosfor.
Bok Choy mai este cunoscuta ca varza chinezeasca si este foarte bogata in apa. Este slaba in calorii dar foarte bogata in anti-oxidanti, vitamina C, vitamina K, vitamina B1 B5 B6, vitamina A (contine mai multa decat morcovul), calciu, fosfor, potasiu, magneziu, fier si zinc.

Ingrediente:

1 andiva
1 bok choy
1/2 castravete
2 fire de ceapa verde
1 lingura de masline
1 lingura seminte de canepa
1 lingura ulei de masline
1 lingura sos de soya
1 lingura suc de lamaie

Preparare:

Se taie andiva si bok choy in fasii. Castravetele si ceapa verde se taie felii. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu