Bautura pentru imunitate


Chlorella este o alga unicelulara care contine cea mai mare cantitate de clorofila dintre plantele cunoscute, este un puternic detoxifiant si este una dintre plantele cele mai nutritive din lume.
Contine 18 aminoacizi incluzand si pe cei 8 esentiali. Este foarte bogata in calciu, iod, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, betacaroten, biotina, carotenoizi, clorofila, acizi grasi esentiali, acid folic, proteine, toti aminoacizii esentiali, vitamina A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, K.
Continutul de celuloza din Chlorella are abilitatea de a atrage, lega metale grele, toxine, pesticide, insecticide, si apoi de a le elimina din corp si accelereaza tranzitul intestinal.
Regleaza tensiunea arteriala, scazand-o sau crescand-o in functie de situatie hipertensiune/hipotensiune, creste imunitatea in caz de infectii, elimina potentialele celule canceroase, regleaza metabolismul glicemic si lipidic benefic in cazul diabetului, are proprietati antioxidante, ajuta la reducerea masei corporale, prin scaderea tesutului adipos hipodermic si a nivelurilor de lipide din sange.
Pentru cine consuma pentru prima data Chlorella, aceasta se introduce treptat in organism.

Spirulina este o alga care are cel mai mare continut de vitamine, aminoacizi si fermenti, este unul dintre super alimentele cele mai complete din lume, cu cea mai echilibrata compozitie de nutrienti.
Spirulina are o cantitate extrem de mare de proteine (aproximativ 70%), minerale, vitamine, acizi grasi si alte substante nutritive. Are efecte antiinflamatorii, antivirale si antihistaminice si este cunoscuta si pentru capaciatea sa de a lupta impotriva cancerului.
Spirulina ajuta la intarirea sistemul imunitar al corpului, suporta functiile cardiovasculare si colesterolul sanatos cu vitamina B1, E, magneziu, fibre, intensifica curatirea si detoxifierea organismului in mod natural, cu fibre si clorofila, imbunatateste sanatatea digestiva si gastrointestinala, prin activarea si stimularea bacteriilor benefice din intestine si ajuta la imbunatatirea absorbtiei nutrientilor, mai ales vitamina B1 si B2, si reduce riscul imbolnavirii oferind o mai buna protectie antioxidanta.

Chlorella si Spirulina sunt recomandate pentru vegani, sportivi, pentru optimizarea functiilor organismului, mentinerea starii de sanatate, dezvoltarea unui fizic si psihic sanatos si revigorarea si detoxifierea organismului.

O bautura detoxifianta bogata in clorofila, proteine si foarte buna pentru inatarirea sistemului imunitar.

Ingrediente:

250 ml apa de cocos
100 gr ananas bine copt
1 banana
2 linguri suc de lamaie
2 lingurite Spirulina
1 lingurita Chlorella
1/4 lingurita scortisoara

Se amesteca toate ingredientele in blender.

In locul apei de cocos, se poate folosi orice fel de suc, apa sau lapte.

Comments

 1. stii cumva de unde pot lua cea mai buna pudra de spirulina ?

  ReplyDelete
 2. Recomand de la Andreea Lazarescu, are cele mai bune produse dar nu sunt sigura daca mai are magazin. Poti sa ii dai un mail si sa o intrebi. aici mai sunt si alte adrese http://www.live-food.eu/De-unde-va-puteti-procura-raw-food.html

  ReplyDelete
 3. Si tot la ea gasesti mai multe informatii despre spirulina si chlorella http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.ie/search?q=spirulina

  ReplyDelete
 4. http://www.superalimente.ro/catalog/spirulina-organica-102370

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts