Supa Speciala
Este o supa simpla si satioasa.
Pentru unele persoane, aceasta supa aduce usor aminte de ciorba de burta. Mie nu mi-a placut niciodata ciorba de burta sau de alte animale.
Ingrediente:
700 ml lapte de cocos
1 gulie (200gr)
200 gr morcovi
100 gr ceapa
1-2 catei de usturoi
2 gr ghimbir
1 lingura pasta miso
3 linguri sos soya
Preparare:
Se curata gulia si morcovul si se dau pe razatoarea mica sau mare daca doriti ca legumele sa fie mai mari.
Legumele rase se pun intr-o punga de lapte si se storc de sucul care a mai ramas in ele si se aseaza intr-un castron. Se pot stoarce si prin presare in mana.
Intr-un blender se amesteca laptele, ceapa, usturoiul, gingerul, pasta miso si sosul de soya pana sunt complet incorporate in lapte.
Se toarna laptele peste gulia si morcovul ras.
Se poate servi imediat sau peste cateva ore. Cu cat sta mai mult la frigider, cu atat supa devine si mai gustoasa, toate ingredientele se simt mult mai bine.
Comments
Post a Comment