joi, 26 aprilie 2012

Rulada cu gutui


Aceasta rulada se poate servi ca desert sau mic dejun.

Ingrediente aluat:

300 gr faina de in
1 banana

Preparare:

Faina de in se poate obtine prin macinarea semintelor in masina de macinat cafea sau intr-un blender.
Faina de in si banana se amesteca intr-un robot cu lama S pana se aduna in jurul lamei, se formeaza o coca. Daca este nevoie se mai adauga putina banana.
Coca se aseaza pe un film alimentar peste care se mai pune inca un film alimentar si se intinde cu ajutorul unui facalet pana la grosimea dorita.
Aluatul intins, se pune la deshidratat pentru o ora.

Ingrediente umplutura:

3 gutui
2-4 linguri sirop de yacon sau alt indulcitor
1 lingura suc de lamaie
1 lingurita scortisoara

Gutuile se toaca in robotul cu lama S cu restul ingredientelor.

Pasta de gutui se intinde pe blatul de in si se ruleaza usor.
Se poate servi asa sau se mai poate da la deshidratat pentru inca o jumatate de ora.

2 comentarii:

  1. Raluca, te rog ajuta-ma! Ce inseamna "se da la deshidratat pentru o ora"?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pune la deshidratat in aparatul de deshidratat, daca nu ai unul, merge si fara sa deshidratezi :)

    RăspundețiȘtergere