vineri, 28 iunie 2013

Salata de castravete cu alge


Algele contin de 10 pana la 20 de ori mai multe vitamine, minerale si nutrienti decat legumele si se absorb mult mai usor.
Algele sunt foarte bune pentru reumatism, artrita, ulcer, bronsita, pietre la rinichi. Ajuta la tratarea problemelor la prostata, ovare, diabet, cancer de mai multe tipuri si au proprietati de anti-imbatranire asupra pielii.
Algele dizolva grasimea si mucusul, alacalinizeaza sangele, curata colonul inbunatatind fauna aerobica si in acelasi timp hraneste glanda tiroida. Curata corpul de toxine si metale grele.

O salata lejera dar si satioasa.

 Ingrediente:

1 castravete (500gr)
20 gr alge wakame sau dulce
20 gr ceapa verde sau rosie
1 lingura ulei de susan sau masline
1 lingura suc de lamaie
1 lingura de sos soia
1 lingurita de ghimbir ras

Preparare:

Se pun algele la inmuiat in apa calda pentru 5-10 min dupa care se storc de apa si se maruntesc.
Se taie castravetele felii subtiri si ceapa se toaca marunt.
Se amesteca algele, castravetele si ceapa cu restul ingredientelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu