luni, 22 aprilie 2013

Salata de Kale


Kale face parte din familia verzei, ea poate fi de mai multe feluri. Este foarte bogata in calciu, vitamina C, vitamina A, vitamina E, vitamina K, fier, magneziu, proteine, beta caroten, fibre, luteina si zeaxathina care impiedica razele UV sa afecteze ochii. Este anti inflamatorie cu mari proprietati in combaterea cancerului.

Prefer aceasta salata cat mai simpla fara prea multe ingediente. Daca doriti, puteti sa mai adaugati si alte legume.

Ingrediente:

4-8 frunze de Kale
2 linguri suc de lamaie
1 lingura de ulei
sare
piper

Preparare:

Frunzele se spala si se rup de pe tulpina cu grija, avem nevoie doar de partea moale a frunzei fara nervuri.
Intr-un castron cu ajutorul mainilor, se maseaza frunzele de Kale cu restul ingredientelor pana frunzele sunt moi si au lasat deja sucul din ele. Masarea frunzelor, face digestia mai usoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu